Bedrijf
MGP Venlo produceert aluminium gietdelen voor de meest uiteenlopende branches. Tevens zorgen wij voor de vervaardiging van de benodigde modellen en coquilles. Ook nabewerkingen, zoals trommelen, stralen, polijsten, harden en numerieke en conventionele verspanende bewerkingen zijn bij ons in goede handen. Wij verzorgen oppervlakte behandelingen zoals bijvoorbeeld poedercoaten, natlakken en anodiseren. Ook assemblage van de gietdelen is bij ons mogelijk.

In onze modern opgezette gieterij is het mogelijk in elke gewenste seriegrootte te vervaardigen. Een nauwgezette productiebegeleiding, hedendaagse controlemethoden zoals röntgen, spectroanalyse, thermische analyse en 3D-metingen, alsook solide vakmanschap garanderen u dat de door ons gegoten en bewerkte producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Als leverancier van kwalitatief hoogwaardig aluminiumgietwerk heeft onze gieterij een goede en internationaal bekende naam, iets waarop wij trots zijn. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren dan ook de medische industrie, automobielindustrie, meubelindustrie, rolstoel- en invalidenscooter-industrie, apparaten- en machinebouw, transport- en vervoermiddelenindustrie en de voedingsindustrie.

Bij het realiseren van een optimaal gietproduct, adviseren wij u graag met de vereiste vakkennis. Dit geldt vanaf de ontwikkeling tot en met het eindproduct en betreft de uitvoering, de juiste productiemethode, de materiaalkeuze en de nabehandeling.

© 2011 by MGP Venlo B.V.
Powered by CLIM.nl